SEO курс за начинаещи

SEO курс за начинаещи

 

 

Курс за изработка на успешни онлайн магазини

През последните години услиено се говори за SEO оптимизация. В интернет и в печатните медии  има много информация по темата. Защо тогав ние от Академи решихме да  създадем такъв курс? Отговора не е труден. Въпреки цялата тази информация НИКОЙ не Ви казва честно: "Това работи" или "Това не работи". След завършването на нашия курс Вие ще знаете какво е SEO и как да печелите от него!

Питали ли сте се на какъв принцип интернет търсачките класират другите уебсайтове преди вашия? Какви са критериите, заради които хората четат другите информационни сайтове, а не Вашия? Защо клиентите пазаруват от другите онлайн магазини, а не от Вашия? Щом четете  този тек, отговорът няма да Ви изненада. Вашите конкуренти използват МОЩНИТЕ инстументи на SEO оптимизацията. Без паника, Вие също можете! Заповядайте при нас!

Екипът на АКАДЕМИ

 

Курсът ще Ви научи на:SEO оптимизация за начинаещи курс

 

 

​За да получите повече информация не се колебайте да се свържете с нас:
За връзка с екипа 
0887 89 57 25
sales@maxprogress.bg

 

 

Изработка на онлайн магазин

Кога?
Курсът се провежда петък, събота или неделя ( продължителност 8 учебни часа - с цел по-добро усвояване на обема знания самото обучение се разделя на два дни по 4 учебни часа ) Точна дата и час се уговаря с всеки записал се за курса като съобразяваме обучението да се проведе в удобно за клиента дата и час.
Къде ?
В нашите офиси в гр. Бургас или по скайп за избралите дистанционна форма.  (Може да заплатите обучението да се извърши във ваш офис)
Колко струва?
Дистанционна форма: 
 699 лв  799 лв. ( Спестявате 100 лв )
В офиса:  999 лв  899 лв

Индивидуална форма
Ако желаете имате възможност да доплатите 99 лв към цената за избрания курс и да получите напълно индивидуално обучение. В такъв случай целия курс ще се проведе за вашия конкретен бизнес ( бизнес идея или бизнес цели ). На самия курс ще присъствате само вие. Независимо дали е онлайн или в офиса и по този начин ще можете да извлечете максимална полза като ще имате възможност да зададете вашите конкретни въпроси. Обучението ще се провежда специално относно спецификите на вашия бизнес и възможности за развитие. 
Индивидуална форма:  +99 лв.

 

 

Запишете за курса още сега:

Име и фамилия: *
Телефон: *
Е-майл: *
Изберете курс:
Желая обучението да е дистанционно:
ЕГН / ЕИК за фирми / за фактура - не е задължително поле:
Желая да бъде индивидуално :