Създаване на онлайн магазин - обучение

Създаване на онлайн магазин - обучение

Как да създам успешен онлайн магазин?

Това е въпрос, който си задават много от интернет потребители. Не се притеснявайте ситуацията е под контрол. Попаднали сте на правилното място. Тук има информация как можете да стартирате онлайн магазин като използвате безплатен промо код: 60BG 

Копирайте промокода или си го запишете и преминете на стъпката за създаване на онлайн магазин от следния линк. 

Създай онлайн магазин! 

 

Курс за изработка на успешни онлайн магазини

Всеки мечтае да работи за себе си и сам да определя, както работното си време, така и да взема решения за развитието на своя бизнес. За да направи всичко това е необходимо да бъде достатъчно подготвен. Това може да стане чрез собствен опит, натрупан с опити и грешки или като се ползва опита на други.  

Онлайн пазаруването и онлайн магазините имат много предимства и са чудесен начин за стартиране и развитие на бизнес. Ако са направени както трябва и попаднат в точната целева аудитория, успехът им е от задоволителен до много голям. Това важи, както за световния, европейския, така и за българския пазар. Курсът за създаване на успешен онлайн магазин от МАКСПРОГРЕС ще Ви осугури необходимите знания, за да развивате бизнес в Интернет. На достъпен за Вас език ние ще ви предадем знания и натрупани успешни практики, доказани във времето. 

Екипът на АКАДЕМИ

 

Курсът ще Ви научи на:Изработка на интернет магазин

 

 

​За да получите повече информация не се колебайте да се свържете с нас:
За връзка с екипа 
0878 15 70 11
sales@maxprogress.bg

 

 

Изработка на онлайн магазин

Кога?
Курсът се провежда петък, събота или неделя ( продължителност 8 учебни часа - с цел по-добро усвояване на обема знания самото обучение се разделя на два дни по 4 учебни часа ) Точна дата и час се уговаря с всеки записал се за курса като съобразяваме обучението да се проведе в удобно за клиента дата и час.
Къде ?
В нашите офиси в гр. Бургас или по скайп за избралите дистанционна форма.  (Може да заплатите обучението да се извърши във ваш офис)
Колко струва?
Дистанционна форма: 
 299 лв  199 лв. ( Спестявате 100 лв )
В офиса:  399 лв  299 лв

Индивидуална форма
Ако желаете имате възможност да доплатите 99 лв към цената за избрания курс и да получите напълно индивидуално обучение. В такъв случай целия курс ще се проведе за вашия конкретен бизнес ( бизнес идея или бизнес цели ). На самия курс ще присъствате само вие. Независимо дали е онлайн или в офиса и по този начин ще можете да извлечете максимална полза като ще имате възможност да зададете вашите конкретни въпроси. Обучението ще се провежда специално относно спецификите на вашия бизнес и възможности за развитие. 
Индивидуална форма:  +99 лв.

 

Запишете за курса още сега:

Име и фамилия: *
Телефон: *
Е-майл: *
Изберете курс:
Желая обучението да е дистанционно:
ЕГН / ЕИК за фирми / за фактура - не е задължително поле:
Желая да бъде индивидуално :