Реклама в Google - курс

Реклама в Google - курс

 

 

Курс за изработка на успешни онлайн магазини

Днес Google e най-голямата медия в света и в България. На рекламата в Google не се гледа като на обикновена реклама. Всички клиенти търсят даден продукт или услуга, използвайки търсачката. Ето защо е много важно Вашият уеб сайт да се появи пред тях точно в този момент. Рекламите в резултатите от Google Ви дават пълен контрол на позиции при класиране на ключови думи. Вашите послания ще се появяват само при избрани критерии. Рекламите в резултатите от Google Ви дават пълен контрол на позиции при класиране на ключови думи, цена на клик, бюджет и множество други насочвания по локация, език и тн. Този курс ще Ви научи как тези понятия да работят за вас и вашия бизнес. 

Курсът за създаване на успешена Реклама в Google от Академи ще Ви осигури необходимите знания, за да управлявате успешно Вашите реклами в Интернет. На достъпен за Вас език ние ще ви предадем  знания и натрупани успешни практики, доказани във времето. 

Екипът на АКАДЕМИ

 

Курсът ще Ви научи на:Настройки на кампании в търсачката

 

 

​За да получите повече информация не се колебайте да се свържете с нас:
За връзка с екипа 
0887 89 57 25
sales@maxprogress.bg

 

 

Изработка на онлайн магазин

Кога?
Курсът се провежда петък, събота или неделя ( продължителност 8 учебни часа - с цел по-добро усвояване на обема знания самото обучение се разделя на два дни по 4 учебни часа ) Точна дата и час се уговаря с всеки записал се за курса като съобразяваме обучението да се проведе в удобно за клиента дата и час.
Къде ?
В нашите офиси в гр. Бургас или по скайп за избралите дистанционна форма (Може да заплатите обучението да се извърши във ваш офис). 
Колко струва?
Дистанционна форма:  299 лв  199 лв. ( Спестявате 100 лв )
В офиса:  399 лв  299 лв

Индивидуална форма
Ако желаете имате възможност да доплатите 99 лв към цената за избрания курс и да получите напълно индивидуално обучение. В такъв случай целия курс ще се проведе за вашия конкретен бизнес ( бизнес идея или бизнес цели ). На самия курс ще присъствате само вие. Независимо дали е онлайн или в офиса и по този начин ще можете да извлечете максимална полза като ще имате възможност да зададете вашите конкретни въпроси. Обучението ще се провежда специално относно спецификите на вашия бизнес и възможности за развитие. 
Индивидуална форма:  +99 лв.

 

 

Запишете за курса още сега:

Име и фамилия: *
Телефон: *
Е-майл: *
Изберете курс:
Желая обучението да е дистанционно:
ЕГН / ЕИК за фирми / за фактура - не е задължително поле:
Желая да бъде индивидуално :