Изработка на успешен уебсайт - курс

Изработка на успешен уебсайт - курс

 

 

Курс за изработка на успешни онлайн магазини

Всеки знае какво е уебсайт. Всеки може да резличи хубав от лош уебсайт. Малко са хората , които с един поглед могат да определят дали сайта е успешен. Ние от Академи ще Ви научим не само да оценяте дали един уебсайт е успеше или не, а  как можете да създадете такъв. Ще Ви покажем какво е нужно, за да сте на гребена на вълната. Обещаваме, че ще Ви предадем цялото си знание за интернет сайтовете и няма да скрием нито една тайна от Вас!

Интернет е най - иновативното нещо случило се на човечеството през послдните 50 години. Вие вече сте разбрали , че за да сте успешни в интернет Ви трябват знания. Знанията може да получите от нас или да пропилеете години от живота си, за да ги натрупате сами. Вие избирате! Очакваме ви!  Бъдещето е за смелите. Успеха е запазен лично за вас!

Екипът на АКАДЕМИ

 

Курсът ще ви научи на:Изработка на интернет магазин

 

 

​За да получите повече информация не се колебайте да се свържете с нас:
За връзка с екипа 
0887 89 57 25
sales@maxprogress.bg

 

 

Изработка на онлайн магазин

Кога?
Курсът се провежда петък, събота или неделя ( продължителност 8 учебни часа - с цел по-добро усвояване на обема знания самото обучение се разделя на два дни по 4 учебни часа ) Точна дата и час се уговаря с всеки записал се за курса като съобразяваме обучението да се проведе в удобно за клиента дата и час.
Къде ?
В нашите офиси в гр. Бургас или по скайп за избралите дистанционна форма.  (Може да заплатите обучението да се извърши във ваш офис)
Колко струва?
Дистанционна форма: 
 299 лв  199 лв. ( Спестявате 100 лв )
В офиса:  399 лв  299 лв

Индивидуална форма
Ако желаете имате възможност да доплатите 99 лв към цената за избрания курс и да получите напълно индивидуално обучение. В такъв случай целия курс ще се проведе за вашия конкретен бизнес ( бизнес идея или бизнес цели ). На самия курс ще присъствате само вие. Независимо дали е онлайн или в офиса и по този начин ще можете да извлечете максимална полза като ще имате възможност да зададете вашите конкретни въпроси. Обучението ще се провежда специално относно спецификите на вашия бизнес и възможности за развитие. 
Индивидуална форма:  +99 лв.

 

 

Запишете за курса още сега:

Име и фамилия: *
Телефон: *
Е-майл: *
Изберете курс:
Желая обучението да е дистанционно:
ЕГН / ЕИК за фирми / за фактура - не е задължително поле:
Желая да бъде индивидуално :