За нас

За нас

За нас

Какво е шанс?

 Да попаднеш на точното място в точното време? Точно тогава да срещнеш хора, които са готови да предадат знанието си? Всички знаем, че това е от изключително значение, но успеха идва само при подготвените. Човек може да успее само ако има подходящото знание. Ние от  Академи ви даваме шанс да станете Онлайн Маркетинг Специалисти. Ние ще ви направим успешни. Възможностите, които ще имате са неограничени, тук  ще изброим няколко от тях. Първо - вие ще станете достатъчно компетентни, за да развивате сами интернет бизнес. Можете сами да създадете своя онлайн проект, с наша помощ и ще бъдете достатъчно подготвени, за да печелите от него. Второ - след като станете Онлайн Маркетинг Специалист ще можете да създавате интернет страници срещу заплащане. Трето - ще бъдете част от семейството на MAXCART  и ще бъдете част от най - динамичния свят на ИТ Технолгоиите. Не на последно място - хората, които ще срещнете по пътя. Само НИЕ в България предлагаме съвременно обучение, което е толкова ново, че все още не е достигнало академичните среди !

Кои сме ние?

Академи е проект на MAXCART .  Ние сме софтуерна фирма, специализирана в изграждането на уебсайтове. Ние имаме 10 годишна успешна история и множество доволни и лоялни клиенти!

Защо го правим?

Достигнали сме момент в развитието си, когато искаме да предадем знанието си и така  да помогнем на бъдещите предприемачи да  успеят. Да изградят гръбнака на бизнеса в България и ЗАЕДНО да вървим напред! 

Как ще го направим?

Ние от MAXCART стартираме няколко курса, в които ще ви предоставим  нужното знание, за да успеете в света на интернет предприемачите!

Какво очакваме от вас?

Силна мотивираност, желание за успех. Вяра в собствените си качества. Моля, не се записвайте на курс, ако не желаете да преуспеете в интернет!

Очакваме ВИ !

Име: *
Телефон: *
Е-майл: *
Вашето запитване: *

Коментари